always learning and always trying

Buat Komentar Iseng Tapi Keren di FACEBOOK

Share on :
Kalau mau iseng di wall orang, atau buat komentar di status FB temen, silahkan anda copy paste aja nih tulisan :
Versi Jawa (Malangan)

Sajane aku wegah komen ndek status pesbuke sampean... Tp yo po maneh aku yo termasuk pesbuker, le' penggaweane pesbuker iku mek apdit, komen, menyukai status, karo cetingan.

Soale mek iku tok hiburane d pesbuk. ehh.. Pamer poto yo termasuk hiburan pisan se..(lali aku), Tp sing paling signifikan yo papat iku mau apdit status, komentar, ngelike, ambek ceting iku tok, tapi sing paling sering mung apdit, komen, karo menyukai iku tok.

yo spurane sak durunge lek komen iki kedawan sing nggarai sampean bingung tur gregeten.

Asline aku yo bingung kt komen opo d statuse sampean iki, tp g masalah sing penting nulis tur kenek di woco, (yo mugo2 ae sampean iso boso jowoan terutama sing umum ndek malang).

Koyok penggaweanku ndek pesbuk sing cm apdit status, komen status, ngelike status, ceting

Dadi ga salah kan lek aku komen ndek statuse sampean...? Soale iki wes dadi penggaweanku ndek fb sing cm iso komen, apdit lan ceting.

Paling sampean sempat mikir opo g kesel nulis sak mene dowone.opo g kemeng tangane sing nulis..?, wajar ae lek sampean dwe pikiran ngunu..

Aku dw yo g ngerti, Tp yo po maneh jawabanene yo mbalik nang dewur mau lek penggaweanku di pesbuk mung apdit, komen, ceting, ngelike lan liya-liyane.

dadi koyo penggaweane pesbuker liyane sing cm apdit status, komen stattus, ngelike status, ceting. aku yo kt komen ndek statuse sampean iki, tp saiki aku je sumpek kt komen opo ndek statuse sampean iki.

Paling sampean sempet duwe pikiran komen iki kok g entek entek,genah tah ora wong sing nulis iki, opo tah wong iki g duwe penggawean liyane...?

Komen kok dowone g knek diukur alias kebangetaaannn...Trus sampean mulai wegah, bosen kate nutukno moco komen iki, tp sampean kok je penasaran opo maksute komen iki kok rupane asi tenanan lek ngetik.

Akhire sampean tutukno ae moco komen iki (lakok tambah tenanan lek moco). saking tenane lek moco tulisan iki sampean sampek iklas ngobah tangane sampean gae ngeklik see more..,utowo baca selengkapnya, tp sampean malah bunder soale ketok tulisan iki tambah duowo maneh,

trus sampean kepikiran ora kt nutukno maneh, tp pas sampean kate ngaleh moro2 sampean penasaran maneh, genahe opo se maksute arek iki gawe komen kok asi rupane sampek nyikso drijine utowo jempolane (lek online nganggo hape) gae ngetik. Tp tetep ae sampean g nemu maksut lan intine komen iki. Sebab iku tak ahiri ae wes komen iki soale aku yo wes bingung kate komen opo maneh ndek statuse sampean iki.

Asline tanganku wes kemeng nulis komen iki tp yokpo maneh penggaweanku ndek pesbuk mung iso apdit status, komen status, ceting, ngelike status.... Mulane aku yo bingung kate komen opo d statuse sampean iki.

Yo wes sepurane lek komenku kedawan. Sepurane lek komenku sampean anggep spam, tpi bener g bener iku wes dadi penggawean ku ndek fb sing cuma iso apdit status komen status, ngelike status, lan ceting.

Maturnuwun lek sampean wes iklas moco komen iki, tur ngerti penggawean ndek pesbuk. Yo sepurane lek sampean rodok nesu tur muring2 moco komen iki. soale wes suwe2 moco tp durung nemu maksute, trus spurane lek nggarai sampean penasarn tur bulak balik ngeklik see more utowo baca selengkapnya tapi tetep ae sampean je g ngerti ae maksude komen iki.

Tpi tambah suwe smpean tambah penasaran, malih smpean tutukno ae moco sampek mari, tp yo kok g mari-mari ngono lo... Hehe.:D

Pikirane sampean jek pancet ae penasaran opo genahe makste komen iki...? Tp tambah sampean woco tambah g ngerti tur g karuan jluntrungane,

Sebab alasan iku ta tutup ae komen iki soale saaken sampean ngkok lek tambah ngelu tp tetep g nemu-nemu maksute komen iki.

Yo wes sepurane lek komenku kedawan. sepurane lek komenku sampean anggep spam, tp bener g bener iku wes dadi penggawean ku ndek fb sing  cuma iso apdit status komen status, ngelike status, lan ceting.

Maturnuwun lek sampean wes iklas moco komen iki,tur ngerti penggawean ndek pesbuk. yo sepurane lek sampean rodo muring2 moco komen iki. soale wes suwe2 moco tp durung nemu maksute, trus spurane lek nggarai sampean penasaran tur bulak-balik ngeklik see more utowo baca selengkapnya tapi tetep ae sampean je g ngerti ae maksude komen iki.

Tp tambah suwe smpean tambah penasaran, malih smpean tutukno ae moco sampek mari tp yo kok g mari-mari ngono lo... Hehe

Pikirane sampean je pancet ae penasaran opo genahe makste komen iki...?

Tp tambah sampean woco tambah g ngerti tur g karuan jluntrungane.. Sebab alasan iku ta tutup ae komen iki soale saaken sampean ngkok lek tambah ngelu tp tetep g nemu nemu maksute komen iki.

Yo wes sak mono ae spurane sing akeh, ambek terus terang ae tanganku wes kuuweemeeeng puolll sampek kriting gawe nulis (ngetik) komen iki... ASHLI. pake' Shod. hehe...

Spoiler Untuk Versi INDO:

Sebenarnya saya malas mengomentari status anda… tapi bagaimana lagi, tugas saya di facebook ini hanya update status, like status, dan komen status, jadi maaf klo komen saya ini terlalu panjang untuk anda mengerti.. sebenarnya saya juga bingung mau komen apa ya jadinya hanya tulisan-tulisan kecil ini yang bisa saya tulis..seperti kerjaan saya di… See More… Lihat Selengkapnya… Lihat Selengkapnya… See More… See More… See More…….. Facebook yang hanya update status, like status, dan komen status, sekali lagi maaf klo dibilang nyampah dan menuh-menuhin notif anda, khan saya udah bilang klo kerjaan sayadi facebook hanya update status, like status, dan komen status, jadi gak salah dong klo saya komen status anda sebagai bagian dari kerjaan saya di facebook yaitu update status, like status, dan komen status.. mungki dalam pikirananda, knpa koq komen ini panjang sekali, apa gak capek ngetiknya, dan kapan selesainya, hmm.. sebagai jawaban atas pertanyaan anda yang juga saya gak ngerti harap maklum karena kerjaan saya di facebook hanya update status, like status dan komen status, jadi sesuai pekerjaan saya saya akan komen status anda, namun saya bingung mau komen apa karena saat ini otak saya sedang blank makanya saya sendiri bingung mau komen apa, mungkin sejenak anda berfikir, niyh komen koq gak abis-abis, panjang banget lagi, dan anda mulai ingin berheenti untuk membacanya, namun rasa penasaran anda ingin tau apa maksud dari komen saya ini maka dari itu anda teruskan membaca komen ini kata demi katak anda baca dengan serius, untuk mengetahui apa maksud dari komen ini, anda bahkan ikhlas menggerakkan tangan anda untuk meng-klik baca selengkapnya atau see more, tapi anda malah melihat komen ini malah nambah panjang, dan anda mulai berkeinginan untuk tak membacanya lagi, namun kembali rasa penasaran anda menggugah anda untuk meneruskan membaca komen ini lebih lanjut, tapi anda gak menemukan maksud dari komen saya ini, maka dari itu saya sudahi saja komen ini.. lagipula capek lho ngetik panjang-panjang ehh tapi sebentar sebenarnya saya malas mengomentari status anda… tapi bagaimana lagi, tugas saya di facebook ini hanya update status, like status, dan komen status, jadi maaf klo komen saya ini terlalu panjang untuk anda mengerti.. sebenarnya saya juga bingung mau komen apa ya jadinya hanya tulisan-tulisan kecil ini yang bisa saya tulis..seperti kerjaan saya di … Lihat Selengkapnyafacebook yang hanya update status, like status, dan komen status, sekali lagi maaf klo dibilang nyampah dan menuh-menuhin notif anda, khan saya udah bilang klo kerjaan saya di facebook hanya update status, like status, dan komen status, jadi gak salah dong klo saya komen status anda sebagai bagian dari kerjaan saya di facebook yaitu update status, like status, dan komen status.. mungki dalam pikirananda, knpa koq komen ini panjang sekali, apa gak capek ngetiknya, dan kapan selesainya, hmm.. sebagai jawaban atas pertanyaan anda yang juga saya gak ngerti harap maklum karena kerjaan saya di facebook hanya update status, like status dan komen status, jadi sesuai pekerjaan saya saya akan komen status anda, namun saya bingung mau komen apa karena saat ini otak saya sedang blank makanya saya sendiri bingung mau komen apa, mungkin sejenak anda berfikir, niyh komen koq gak abis-abis, panjang banget lagi, dan anda mulai ingin berheenti untuk membacanya, namun rasa penasaran anda ingin tau apa maksud dari komen saya ini maka dari itu anda teruskan membaca komen ini kata demi katak anda baca dengan serius, untuk mengetahui apa maksud dari komen ini, anda bahkan ikhlas menggerakkan tangan anda untuk meng-klik baca selengkapnya atau see more, tapi anda malah melihat komen ini malah nambah panjang, dan anda mulai berkeinginan untuk tak membacanya lagi, namun kembali rasa penasaran anda menggugah anda untuk meneruskan membaca komen ini lebih lanjut, tapi anda gak menemukan maksud dari komen saya ini, maka dari itu saya sudahi saja komen ini.. lagipula capek lho ngetik panjang-panjang kaya gini…..^_^


0 komentar on Buat Komentar Iseng Tapi Keren di FACEBOOK :

Post a Comment and Don't Spam!

terima kasih atas kunjungan anda...

 

VISITOR

Free counters!